Skip to main content

Een feestelijke opening in klein gezelschap! Een bubbel, borrel, hapje erbij en proosten op deze mooie boerderijwinkel en op een goede toekomst voor Halmrijk.

Een proost op en dankjewel aan:

‘De man die alles kan’, mijn man! Mijn technisch inzicht reikt niet zo ver en via tekening na tekening na tekening had ook ik beeld hoe de boerderijwinkel er uit komt te zien. En hoe ik het dan wil hebben, van binnen en van buiten, is aan mij! 

En aan Pim Rutte. Pim heeft timmermans-gen en meer hoef ik er niet aan toe te voegen. Hij maakt de mooiste dingen, constructies, daken en meer van dat. Vakwerk. 

En Loek Kabel. Loek is (en vooral mijn) steun en toeverlaat als het gaat om heel secuur de klus klaren. Het idee om zelf de boerderijwinkel te gaan schilderen zat heel hoog maar is bij de zijwanden beitsen verder een idee gebleven. En ik ben zo blij, de winkel is zo mooi.

Zeker ook Jaco van Braak en jongens. In het begin toen de boerderijwinkel nog uit 2 units bestond en er niet uit zag, even de heftruck, even dit, even dat en even ongezouten en zo heb je 1 unit. 

Ook aan Wilbert Oostwouder. Wilbert ‘moest’ toch regelmatig even ‘nu’ komen helpen. En hij was er!

Een groot dankjewel aan Wendy Vonk. Mijn oud collega met wie ik fijne creatieve uitspattingen had en de tips and tricks voor het ontwerp van ons ‘bord aan de weg’ heeft gegeven.

Een bijzonder dankjewel aan Sonja Vonk. De dame (en moeder van), die mij aan het handje genomen heeft en meegedacht heeft, van begin af aan lagen we op 1 lijn en deze prachtige site is het resultaat. 

Veel dank aan Ferry van der Laan voor het leggen van de platen waar de winkel op staat. Een stevige basis. De basis van onze boerderijwinkel! 

En zo zijn er meer ‘proosts op’ en ‘dankjewels aan’. Alle leuke en enthousiaste reacties! Alle goede tips! Alle aangeboden hulp! Het heeft ons heel veel energie gegeven en dat we op de goede weg zijn/goed bezig zijn. 

Een mooie middag met Leneke Geertzema. Toen ik het idee van de boerderijwinkel lanceerde, zaten we eigenlijk ook meteen in haar auto en gingen we ‘een uurtje’ boerderijwinkels kijken en ideetjes opdoen.

Wij hebben 18 augustus 2022 geproost en hopen dat Halmrijk Boerderijwinkel met haar producten en ideeën een goede toekomst tegemoet gaat. Tot ziens in Halmrijk Boerderijwinkel!!

Laat een bericht achter