Skip to main content

Wij kijken terug op een zeer geslaagde workshop!

Afgelopen zaterdag hadden we een privé workshop voor een moeder en dochter uit Heiloo. Allebei met enige ervaring in de schilderkunst. Het thema hebben de dames zelf gekozen en het werd een schilderij met bloemen. Ieder een andere stijl van schilderen.

Er is gewerkt met acrylverf op hout, eens iets anders dan aquarel waar de deelnemers al bekend mee zijn. De zonnebloemen zijn met de kwast geschilderd. De kleuren zijn gemengd maar niet te grondig waardoor je mooie kleurverschillen krijgt. Het andere paneel is beschilderd met paletmessen en verdikte acrylverf waardoor de bloemen en blaadjes er als het ware op liggen.

De schilderijen krijgen een mooie plek in de dames hun huis!

Na de workshop was er ruim tijd om lekker na te praten en voor een hapje en een drankje op terras.

Halmrijk heeft voor de smaaksensatie gezorgd. Producten uit de Haarlemmermeer. Van het kakelverse ei tot de overheerlijke kaas van Van Wees Zuivelboerderij.

Jolanda en ik hebben onze volgende workshop op zaterdag 14 oktober. Wil je erbij zijn, dan kun je je per e-mail aanmelden via jolanda.verduin@outlook.com  Prijs per deelnemer is € 52,50 en wij vragen € 15,00 aanbetaling. De workshop begint om 13.30 uur en eindigt tegen 16.00 uur.

Tot ziens @ Halmrijk!

Laat een bericht achter