Skip to main content

Verhoog de kerstsfeer met je eigen kunstwerk in huis!
Kerstbal schilderen bij de boer!

Onze volgende workshop is op zaterdag 9 december a.s. December is de feestmaand bij uitstek. Vroeg donker, overal gezellige verlichting en sfeervolle versierde huizen en winkels.

Wat gaan we doen op 9 december:
We gaan schilderen op een grote kerstbal van papier maché of we schilderen een kerstsfeer op een houten plankje. Aan jou de keus. Bedenk vooraf wat je voor kerstafbeelding zou willen schilderen of neem een voorbeeld mee. Mocht je er niet uitkomen dan hebben wij genoeg ideeën voor je waaruit je kunt kiezen.

We gaan lekker aan de slag in een sfeervolle omgeving, onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Suzan van Boerderijwinkel Halmrijk.
Doe mee en laat je talent tot bloei komen! Stuur een mailtje naar jolanda.verduin@outlook.com en Jolanda reserveert een plek voor je. De kosten bedragen € 52,50 per deelnemer.
Wij vragen een aanbetaling van € 15,00, het restant kun je op de dag zelf betalen. Mocht je onverhoopt toch verhinderd zijn dan horen wij dat graag uiterlijk voor donderdag 7 december i.v.m. de inkopen en voorbereidingen. Je krijgt dan de aanbetaling teruggestort.

De workshop begint om 13.30 en duurt tot 16.00 uur.
Locatie: Halmrijk Boerderijwinkel IJweg 325 in Zwanenburg.

Laat een bericht achter