Skip to main content

Afgelopen zaterdag hadden we onze 1e workshop van het jaar! En wat was het een geslaagde middag! Het zonnetje scheen, het juiste licht in de winkel. Enthousiaste deelnemers die al wat kneepjes van de schilderkunst beheersten. Tussendoor een versnapering, wat babbelen, veel gezelligheid. En een prachtig eindresultaat!

Wij hebben genoten!

En dat maakt dat we een volgende workshop, weer met een thema, hebben gepland. Zaterdag 16 maart: “Pasen”. Schilderen op doek of hout of op iets wat je zelf graag wilt/meeneemt. Pasen doet denken aan voorjaar, paashaas, kuikentjes, eiermandjes, bloemen en veel meer vrolijke dingen. En mocht je er niet uitkomen dan staan onze scharrelende dames in de achtertuin, graag model.

Naast de keuze uit canvas doek en (acryl)papier kun je ook schilderen op oud papier, oud karton of oude/restjes hout (recycle kunst). Wij hebben een leuk assortiment om uit te kiezen.

Onze oktober workshop!

Het was een leuke middag en er is hard gewerkt in een ontspannen sfeer. Een prachtig kleurrijk resultaat!! Deze blije vrolijke bolle vogel!!

Deze vrolijke vogel is op doek en geschilderd met acrylverf. Los geschilderd met voornamelijk paletmes.

Laat een bericht achter